Jairo Kappers en Beauty
Dorpsstraat 412a | 1566BS | Assendelft | 075 - 7100 835

Proraso, is scheren op de Italiaanse manier.


Jairo Kappers en Beauty

Proraso, het nummer 1 scheerproduct in de Italiaanse herenkapperszaak. Proraso is het best verkopende scheermerk van Italië sinds de jaren '40. Proraso is van hoge professionele kwaliteit. De scheerproducten zijn verrijkt met eucalyptus en menthol en zorgen voor een frisse start van de dag. Proraso is geschikt voor elk type baard, type huid en type man.


Jairo Kappers - BarbierGeneraties lang waren de traditionele Barbiers en de Herenkapperszaken het boegbeeld van de mannelijke schoonheid, waar mannen heen gingen om hun haren te laten knippen en zich te laten scheren. Alles in de herenzaak was mannelijk: het decor, de geur de verzorgingsrituelen. In die tijd hadden mannen hun eigen producten: lotions, brilliantines, pommades en styling crèmes. Zo ook bij ons in de salon. Op dit moment zijn we aan het verbouwen en maken we een echte ouderwetse barbier corner voor de stoere man.

Wij werken met één van beste barbier merken, Proraso.De behandeling


Jairo Kappers en Beauty

Bij Jairo Kappers en Beauty scheren we nog op de manier zoals dit vroeger in de barbiershop werd gedaan. De reiniging van het gezicht, warme handdoek voor het openen van de poriën, speciaal scheerschuim van het beste Italiaanse merk Proraso en aan het einde een koude handdoek om de huid tot rust te brengen en de poriën te sluiten.